İhl Müdürü Altunay Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

İhl Müdürü Altunay Son Yolculuğuna Uğurlandı

İhl Müdürü Altunay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çorum'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Salim Altunay, son yolculuğuna uğurlandı.

11.05.2013 15:58

Çorum'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Salim Altunay, son yolculuğuna uğurlandı.

Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Salim Altunay'ın cenazesi Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne getirildi. Altunay için burada düzenlenen cenaze törenine Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, okul müdürleri, öğrenciler ve ve binlerce kişi katıldı.

Duygusal anların yaşandığı cenaze töreninde Altunay'ın yakınları ve öğrencileri gözyaşlarına hakim olamadı. Okunan Kur'an-ı Kerim ve duaların ardından Altunay'ın cenazesi omuzlar üstünde cenaze aracına kadar taşındı. Altunay'ın cenaze aracıyla Ulu Cami'ye getirildi.

Ulu camide Altunay için düzenlenen cenaze törenine Vali Sabri Başköy, AK Parti Çorum milletvekilleri Murat Yıldırım ve Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kamu-Sen İl Başkanı Mahmut Alpaslan, öğretmenler, öğrenciler ve sayıda kişi katıldı.Altunay'ın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlık'ta toprağa verildi.

Dün Çorum- Osmancık karayolunda İHL Müdürü Salim Altunay yöntemindeki 19 EA 420 plakalı otomobil karşı yönden gelen Murat Kılıç (47) idaresindeki TIR ile kafa kafaya çarpışmıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan İHL Müdürü Altunay, olay yerinde hayatını kaybetmişti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhl Müdürü Altunay Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement