İhlas'tan Emniyet Müdürü Yarımel'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İhlas'tan Emniyet Müdürü Yarımel'e Ziyaret

İhlas\'tan Emniyet Müdürü Yarımel\'e Ziyaret

İhlas Holding ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Kocaeli bölge yöneticileri, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel ve İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nu ziyaret ettiler.

15.05.2014 11:51

İhlas Holding ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Kocaeli bölge yöneticileri, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel ve İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nu ziyaret ettiler.

İhlas Holding ve İhlas Haber Ajansı Kocaeli bölge yöneticileri, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel ile İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'na nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. İhlas Pazarlama A.Ş. Kocaeli Müdürü Osman Tosun, İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı ve beraberindeki heyet, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel'e yeni görevinde başarılar dilediler. Yarımel ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, İhlas Holding temsilcilerine teşekkür etti. Daha sonra Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nu da ziyaret eden heyet, İhlas Pazarlama ve İHA'nın çalışmaları hakkında Sönmezoğlu'na bilgiler verdiler. Sönmezoğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı İhlas Grubuna teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhlas'tan Emniyet Müdürü Yarımel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement