İhsaniye'nin Eski Belediye Başkanı Halit Aşkar'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

İhsaniye'nin Eski Belediye Başkanı Halit Aşkar'a Veda Yemeği

İhsaniye\'nin Eski Belediye Başkanı Halit Aşkar\'a Veda Yemeği

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde 30 Mart yerel seçimleri sonrası bayrağı devreden eski Belediye Başkanı Halit Aşkar’a, belediye personeli tarafından veda gecesi düzenlendi.

03.04.2014 16:46

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde 30 Mart yerel seçimleri sonrası bayrağı devreden eski Belediye Başkanı Halit Aşkar'a, belediye personeli tarafından veda gecesi düzenlendi.

Termal bir otelde düzenlenen yemeğe Aşar'ın yanı sıra İhsaniye Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda belediye çalışanı katıldı. Personeliyle son kez yemek yiyen Aşkar'ın yaptığı hizmetleri sunum eşliğinde anlatıldı. Yemeğin ardından toplantı salonuna geçilerek personeline seslenen Aşkar, personelden helallik istedi. Aşkar, konuşmasında şunları söyledi:

"Görevimiz süresinde ben bu hizmetleri bir ibadet olarak kabul ettim ve bu şekilde 10 yılımızı tamamladık. Yeni hizmet binamızın ve İller Bankasına olan borcumuzu ödedik. Tabii ki belediyelerde süreklilik esastır. Benden sonra hangi arkadaşımız gelirse, kendisine canı gönülden başarılar diyorum ve edeceği hizmetlerden dolayı da şimdiden teşekkür ediyorum. İlçemizi ilçe yapan asıl kişiler siz belediye çalışanlarısınız. İlçemize bugüne kadar ne yapıldıysa gece gündüz hiç durmadan, yorulmadan hizmet ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ben hepinizi kendi evladım kadar çok sevdim. Benim sizlere hakkım helal olsun, siz de bana hakkınızı helal edin" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhsaniye'nin Eski Belediye Başkanı Halit Aşkar'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement