İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

İl Genel Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı, Sadettin Aydın Başkanlığında yapıldı.

04.11.2013 15:26

İl Genel Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı, Sadettin Aydın Başkanlığında yapıldı.

İl Özel İdaresinde yapılan toplantıda, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 45. maddesi ile Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 24. maddesi gereği hazırlanan 2014 mali yılı bütçe teklifi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Sadettin Aydın, "İl Özel İdaresinin son bütçe görüşmesini yapıyoruz. İnşallah bu bütçenin hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca İl Genel Meclisi üyelerimiz 5 yıldır bu mahallelere hizmet etmişlerdir. Bundan sonraki hizmetler Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından yapılacak. Tabi ki İl Genel Meclisi unutulmamalıdır. İnşallah yerel seçimler sonrası görev alacak olan arkadaşlar çalışmalarını sürdürecek, görev almayanlar ise onlara yardım edecektir" diye konuştu.

İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanvekili Halit Demir ise, "30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde yerel yönetimler olarak etkin görevde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Meclisimizde üye olan arkadaşlarımızın yerel yönetimlere talip olmalarında buranın bir basamak olduğunu görüyoruz. Bu açıdan bütün aday arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hamdi Andaç'da, "Bu meclisten aday adayları çıktı. Ben hayırlı olmasını diliyorum. Aday adaylığı süreci yaşıyoruz. Aday adaylığı seçim sürecinde aday olmayanların partisine hizmet etmesi gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement