İl Genel Meclisi Yılın İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Antalya İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi, Varsak Mahallesi'ndeki Karşıyaka İlköğretim Okulu'na anasınıfı yapılması için çalışma başlattı.

03.01.2012 18:28

Antalya İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi, Varsak Mahallesi'ndeki Karşıyaka İlköğretim Okulu'na anasınıfı yapılması için çalışma başlattı.

İl Genel Meclisi, 21. dönem birinci birleşimi, Meclis Başkanı Cavit Arı başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Varsak Mahallesi'ndeki Karşıyaka İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerinin, derslik yetersizliği nedeniyle okul haline getirilmiş bir otobüste eğitim görmesi konusu görüşüldü.

İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, okul arsasının mülkiyet sorunu olduğunu bildirdi. Arı, anasınıfı yapım maliyetinin karşılanması için hayırseverlerle görüşeceklerini açıkladı. Meclis üyeleri, arsa problemi ve bütçe sorununun çözülmesi yönünde çalışma yapılması yönünde karar aldı.

Meclis, Konyaaltı ilçesinde Hacısekililer ve Hisarçandır köyleri sınırları içinde bulunan Girevit mevkisinde Hüseyin Ak adına kum-çakıl ve taş kırma tesisi kurulması konusunu da görüştü. Bazı meclis üyelerinin söz konusu tesisin bölgenin doğal yapısı ve bölge halkını etkileyebileceği yönündeki görüşlerinin ardından söz konusu tesisle ilgili inceleme yapılması kararlaştırıldı.

Mecliste, İl Özel İdaresi'nin 2011'de yaptığı harcamaları denetleyecek

"Denetim Komisyonu Kurulu" da seçildi. Yapılan gizli oylama ile İsa Akdemir, Hanif Mahir Boztepe, Süleyman Tuncer, Dudali Uzunsoy ve Süleyman Sakin, kurula seçildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi Yılın İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement