İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan Açıklaması

İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan Açıklaması

İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, 2011-2012 eğitim ve öğretim yılının Cuma günü verilecek olan karnelerle son bulacağını bildirdi.

17.01.2012 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, 2011-2012 eğitim ve öğretim yılının Cuma günü verilecek olan karnelerle son bulacağını bildirdi. Ceylan, velilere uyarıda bulunarak, "Kırık not alan öğrencilere kesinlikle şiddet uygulamayın" dedi.

Öğrencilerin 2 hafta boyunca tatile gireceğini söyleyen Ceylan, "Bu süre içinde öğrenciler kendilerini okuldan uzat tutacak bir şekilde hareket etmemeli. Dersleri ile alakalı olan kitaplar ve hikaye kitapları okumalılar. Kırık not da dünyanın sonu değil. Biraz daha fazla çalışarak bu kötü notları düzelterek bir üst sınıfa geçebilirler" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ceylan, "Karneler, çocuklara verildiği kadar anne ve babalara da veriliyor. Anne ve babalar da çocuğun neden kırık not aldığını oturup düşünmeli. Kesinlikle çocuklara kötü söz söylemesin ve şiddet uygulamasınlar. Sevgi ve şefkat ile yaklaşsınlar. Sevgi her şeyi çözer" uyarısında bulunu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement