Kilis İl Özel İdaresi'ne 13 milyon 500 bin TL değerinde dozer, greyder, çekici, kamyon, yükleyiciler, ekskavatör, sondaj makineleri, çöp kamyonları alındı.
İl Özel İdaresi'nde araçların hizmete alınması nedeniyle bir tören düzenlendi. Törene Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak ile daire amir ve müdürleri katıldı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Özel İdaresinin hizmetlerinin daha yüksek kaliteye ulaştırılması amacıyla, 13 milyon 500 TL'ye araç gerek satın alındığını ifade ederek, "Dozer, greyder, çekici, kamyon, yükleyiciler, ekskavatör, sondaj makineleri, çöp kamyonları ve kontrollük hizmetlerine yönelik kamyonet ve binek araçları devreye koyuyoruz" dedi. - KİLİS
Son Dakika › Yerel › İl Özel İdaresinin Araç Parkı Güçlendirildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?