İlçe Başkanlarından Çetinkaya'ya Destek - Son Dakika
Yerel

İlçe Başkanlarından Çetinkaya'ya Destek

İlçe Başkanlarından Çetinkaya\'ya Destek

AK Parti Samsun il yönetiminin delege buluşmalarının ilki Vezirköprü ilçesinde yapıldı.

03.06.2012 18:31

AK Parti Samsun il yönetiminin delege buluşmalarının ilki Vezirköprü ilçesinde yapıldı. Toplantıda Osman Çetinkaya'ya tam destek çıktı.

Tarihi Taşhan binasında gerçekleştirilen toplantıda katılımcılar konuşma yaptı. İlk konuşmayı yapan AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya'nın ilçe kongreleri sürecinde kendileri ile birlikte olduğunu ve kendilerini desteklediğini hatırlatarak, "Bizler de il kongresinde Başkanımız Osman Çetinkaya'nın yanında olacağız ve onu destekleyeceğiz. Bu bizim vefa borcumuzdur "dedi.

Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan ve AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, Osman Çetinkaya'nın yanında olduklarını söylediler.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz ise, konuşmasında Vezirköprü'ye yaptıkları katkılarından dolayı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, AK Parti Milletvekillerine ve AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya nezdinde Bütün AK Parti Samsun İl Yönetimine teşekkür etti.

AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı, Vezirköprü'yü AK Parti'nin Samsun'daki kalesi olduğunu kaydederek, "Samsun'da Ak Parti hızla yürüyen ve büyüyen bir araba gibidir. Bu arabanın tekerine çomak sokmanın vebali vardır. Biz bu vebalden yarın Allah katında sorumlu olmamak için Osman Başkan'ı desteklemek zorundayız" diye konuştu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, AK Parti delegeleriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti Samsun İl Kongresini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda yapacağız. Biz teşkilatta Türkiye birincisiyiz. Bizim hiç bir ilden geri kalan yanımız olmadığı gibi fazlamız da var. Teşkilat olarak seçimlere hazır durumda tek teşkilatız. Bizim için stadı doldurmak çocuk oyuncağı. Allah bu ekibe yeniden tarih yazmayı nasip edecek ve kongreden de alnımızın akıyla çıkacağız" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Başkanlarından Çetinkaya'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement