İlk Skm Özören'de Açıldı - Son Dakika
Yerel

İlk Skm Özören'de Açıldı

İlk Skm Özören\'de Açıldı

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma tarafından ilk seçim koordinasyon merkezi(SKM) Özören köyünde açıldı.

07.02.2014 18:39

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma tarafından ilk seçim koordinasyon merkezi(SKM) Özören köyünde açıldı.

Açılışta konuşma yapan CHP İl Başkanı Dr. Mehmet Atalay, "Metin Burma çok şanslıdır. Onca yıldır hizmet ettiği halde hakkında hiç bir şaibe çıkmamıştır. Her zaman ulaşılabilir ve dost olmuştur. Atakum'un dört bir noktasına eli değmiştir" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, "Özören, yukarıdaki köylerin de kavşak noktası olması ile merkezi bir köydür. Bunun bilinci ile burada bir merkez açmak istedik. Büroda insanlar düşüncelerini, fikirlerini, eleştirilerini kısaca her şeyi söylesinler istedik. Bundan bir süre önce bütün köyleri dolaştım. Artık yeni bir dönem başlayacak. Atakum ilçe sınırları genişleyecek, daha büyük ve güçlü bir aile olacağız. Bugüne kadar belediyeye bağlı olmadığınız halde sorunlarınızın çözümü için elimden gelen gayreti gösterdim. İmkanlarımız genişlediğinde buralara yapılacaklar da artacaktır" diye konuştu.

Atakum'un Karadeniz'in yıldızı olduğunu belirten Başkan Burma, şöyle konuştu: "Kaynaklarımızı dökmeden, saçmadan kullandığımız için öngörülenden daha iş ve proje ürettik. Benim işim hizmet yapmaktır. Arkamda hiç iktidar olmadı ama halka karşı görevlerimi hep fazlasıyla yaptım. Beni farklı kılan ve halka sevdiren yönlerimden biri de çalışkanlığımdır."

Burma, hiç bir adayın kişiliği ve kimliği ile işinin olmadığını, kendi işine baktığını sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlk Skm Özören'de Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement