İlkadım Belediyesi Thm Korosu'ndan Konser - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

İlkadım Belediyesi Thm Korosu'ndan Konser

İlkadım Belediyesi Thm Korosu\'ndan Konser
06.05.2008 12:33

İlkadım Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun(thm) Atatürk Kültür Merkezi'nde Verdiği Konser Büyük Beğeni Topladı.

İlkadım Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun(THM) Atatürk Kültür Merkezi'nde verdiği konser büyük beğeni topladı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, Memur-Sen İl Başkanı Nurettin Sever ve çok sayıda vatandaşın izlediği konserin sanat yönetmenliğini İlkadım Belediyesi Türk Halk Müziği Dinleti Grubu Şefi Ali Rıza Gündoğdu yaptı. Yaklaşık 2.5 saat süren konserde koro ve solo türküler seslendiren koro, izleyenleri coşturdu. İki bölüm halinde icra edilen ve 28 kişiden oluşan koronun gösterdiği üstün performans, sanatseverlerden büyük alkış aldı. İlkadım Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'nin okunan türkülere yöresel oyunlarla eşlik etmesi de geceye ayrı bir renk kattı.

Sivas, Tokat, Trabzon, Mardin, Erzincan, Eskişehir ve Sakarya yörelerinden seçilen 29 eser seslendiren koronun performansı izleyenlerin beğenisini topladı. Konser sonunda sahneye çıkarak koroyu tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Şehrimizde kültür sanat etkinlikleri deyince akla gelen ilk kurum haline geldik. İlkadım'da başlattığımız değişimin en önemli göstergesi kültür ve sanat faaliyetlerimizdeki zenginliktir. İlkadım Belediyesi olarak, ülkemizin kültür ve sanat birikimini, Samsun ile buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

(SAM-SA) 06.05.2008 12:13 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım Belediyesi Thm Korosu'ndan Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement