İmrenler'de Yol Sevinci - Son Dakika
Yerel

İmrenler'de Yol Sevinci

İmrenler\'de Yol Sevinci

Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı İmrenler beldesinde, Beyşehir yolunun yapım çalışmalarının başlamasının sevinci yaşanıyor.

30.07.2012 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı İmrenler beldesinde, Beyşehir yolunun yapım çalışmalarının başlamasının sevinci yaşanıyor.

İmrenler Belde Belediye Başkanı Ahmet Refik Şenönder, İmrenler beldesi bağlantılı olan Beyşehir-İmrenler köy grup yolunda başlatılan çalışmaların mutluluk verici olduğunu belirtti.

Bu yolun önceki yıllar köstebek yuvası gibi delik deşik olduğunu ve trafik için sıkıntı yarattığını vurgulayan Şenönder, İl Özel İdaresi nezdinden başlatılan girişim üzerine bu yolun temel yapısıyla birlikte yeniden yapılmasına karar verildiğini söyledi.

Çalışmaların güzergahta hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Şenönder, "Bu yolun yapımı artık insanımıza rahat bir nefes aldıracaktır. Beyşehir'den bölgemize gelinirken, Selki, Köşk ve Burunsuz ile diğer yerleşim birimlerinden de Beyşehir ilçe merkezine ulaşımı sağlayan çok işlek bir yoldu burası. Ama daha önceleri vatandaşlarımız evlerinden tedirgin çıkıyordu.Yolun hali köstebek çukuru gibiydi. Arabası ile giderken sürücülerin kaçacak yeri yoktu. Şimdi temel yapısı ile birlikte yol yeniden ele alınıyor. Asfaltlanmasının ardından yol yapım çalışmaları sona erecek" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmrenler'de Yol Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement