İncesaz Doktorlar İçin Söyledi - Son Dakika
Yerel

İncesaz Doktorlar İçin Söyledi

İncesaz Doktorlar İçin Söyledi

İzmit Belediyesi 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Baki Komsuoğlu Kültür Merkezi'nde bir konser düzenledi.

14.03.2013 12:09

İzmit Belediyesi 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Baki Komsuoğlu Kültür Merkezi'nde bir konser düzenledi. İncesaz grubunun birbirinden güzel şarkıları seslendirmesiyle gerçekleşen konsere katılım oldukça yoğundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sezer Komsuoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Hatun, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar,

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları, hekimler ve tıp fakültesi öğrencileri katıldı.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Hatun gecede yaptığı konuşmada, "14 Mart modern hekimliğin kurulduğu gün. Bu hafta hekimlik değerlerinin paylaşıldığı, hekimliğin konuşulduğu

bir gün. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığını ziyaretinde bu konseri düzenlemeyi ve biraraya gelmeyi planladık. Hekimlik gönüllülük esasına dayanan bir meslek Müzisyenlik de gönülle yapılan bir iş. Bu iki mesleği bir araya getirerek, hekimleri biraraya getirerek Tıp Bayramı'nı gerçekten bir bayrama çevirmek istedik. Buraya gelerek salonumuzu doldurduğunuz için sizlere, bizlere bu desteği sağladığı için aynı zamanda meslektaşımız olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ederim" dedi.

Konuşmasının ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Hatun, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a destekleri için teşekkür ederek çiçek hediye etti. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan bu nazik tavrı için Dekan Hatun'a teşekkür ederek " Atatürk'ün İzmit Konuşmaları" adlı kitabı kendisine hediye etti.

Tıp Bayramı'nı ne kadar önemsediğine dair kısa bir konuşma yaptı. Kendisinin de bir hekim olduğunu hatırlatan Başkan Doğan "hekimlik bu dünyadaki en zor işlerden bir tanesi. Uzun yıllar hekimlik yapmış, milletvekilliği yapmış, belediye başkanlığı yapan ve siyasetin içinde olan biri olarak ifade ediyorum ki hekimlik tüm bunların içinde en zor olanı. Her insanın vazgeçilmezi olan sağlık için gecesini gündüzüne katan bir meslek sahibisiniz. Bunun maddi bir karşılığının olması mümkün değil. Son zamanlarda sağlık alanında yaşanan gelişmeler hekimlerimizin yüzünü güldürürken bazı uygulamalar morallerinizi bozdu. Biz bu süreci gerek burada sizlerde Ankara'da yetkili kimselerle görüşüyoruz. Ancak hepimizin özellikle sizlerin birazda olsa rahatlamaya birlikte olmaya ve enerjilerini birleştirme ihtiyacımız var. Bu gece bunun için çok önemli. Hepinizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sahne alan İncesaz ekibi seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla konseri izlemeye gelen hekim ve sağlık çalışanlarını büyüledi. Yaklaşık iki saat süren konser sonrasında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İncesaz grubunun solisti Dilek Türkan'a teşekkür ederek çiçek hediye etti. Grup üyelerine de çeşitli hediyeler veren Başkan Doğan, grubu yaz aylarında tekrar konsere davet edeceklerini söyledi - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncesaz Doktorlar İçin Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement