İnegöl'de Liseler Arası Tiyatro Yarışması Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

İnegöl'de Liseler Arası Tiyatro Yarışması Sona Erdi

İnegöl\'de Liseler Arası Tiyatro Yarışması Sona Erdi

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen ''Genç Suare'' Liseler Arası Tiyatro Yarışmasını ''Oto Gargara'' oyunuyla Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi kazandı.

12.05.2014 14:17

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen "Genç Suare" Liseler Arası Tiyatro Yarışmasını "Oto Gargara" oyunuyla Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi kazandı.

Yarışma ödül töreni İnegöl Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleştirildi. 5 Lisenin katıldığı yarışmada Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi birinci oldu.

İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel burada yaptığı konuşmada, "5 Mayıs'ta başlayan yarışma 9 Mayıs Cuma günü sona erdi. Bu salonda her akşam bir okulumuz oyununu sahneledi.  Yarışmamızda ilk üçe giren okullarımıza para ödülü vereceğiz. Ayrıca en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu ve en iyi dekor dallarında yine çeşitli ödüllerimiz olacak. Bunun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Jüri özel ödülü ile umut veren oyuncular ödülümüz var." dedi.

İnegöl Belediyesi Genç Suare Liselerarası Tiyatro Yarışmasında birinci Otogargara adlı oyunuyla Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi, ikinci Ters Evlenme adlı oyunuyla Küçükçalık Anadolu Lisesi, üçüncü ise Naaşı – Muhteremler adlı oyunuyla İnegöl Anadolu Lisesi oldu. "Ayran mı cappucino mu?" adlı oyunuyla Altın Nesil Koleji mansiyon ödülü alırken; Çanakkale Destanı adlı oyunuyla Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi jüri özel ödülüne layık görüldü.

Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi'nden Onur Acar en iyi erkek oyuncu, Özel Altın Nesil Kolejinden Zeynep Kelebek en iyi kadın oyuncu ödülü alırken, umut vaat eden oyuncular listesinde şu isimler yer aldı:

İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi'nden Furkan Arslan ve Kübra Beytemir, Altın Nesil Kolejinden Canber Kibaroğlu, İnegöl Anadolu Lisesi'nden Dursun Yılmaz ve Murat Beki ile Küçükçalık Anadolu Lisesi'nden Talha Zozik. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnegöl'de Liseler Arası Tiyatro Yarışması Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement