İnşaat Mühendisleri 10. Olağan Genel Kurul İçin Sandık Başına Gitti - Son Dakika
Yerel

İnşaat Mühendisleri 10. Olağan Genel Kurul İçin Sandık Başına Gitti

İnşaat Mühendisleri 10. Olağan Genel Kurul İçin Sandık Başına Gitti

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi'nin 10.Dönem Olağan Genel Kurulu Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nda yapıldı.

04.03.2012 14:42

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi'nin 10.Dönem Olağan Genel Kurulu Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nda yapıldı. Cumartesi günü İnşaat Mühendisi Mahmut Çağlayan'ın Divan Başkanlığı'nda başlayan kongrede oy verme işlemleri Pazar günü Oda Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi.

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği İMO Aydın Şubesi'nin 10. Olağan Genel Kurulu'na Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan ile TMMOB'ne Bağlı Odaların Başkan ve temsilcileri de katılmışlardır. Divan Başkanlığını Mahmut Çağlayan'ın yaptığı Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. İMO Aydın Şube Başkanı Kazım Zeyrek'in açılış konuşmasının ardından adayların İsim sıralaması kura ile belirlendi.

Kura çekiminin ardından İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi 10.Dönem Şube Yönetim Kurulu ve İMO Genel Merkez Delegeliğine aday olan üyeleri şu şekilde belirlendi.

Yönetim Kurulu asil üyeleri: Durmuş Ali Altınsoy, Hilmi Cüra, Ahmet Ünveren, Mutlu Bilgin, Mehmet Özçakır, Bülent Öz, Mesut Gülhan, ve H. Gürkan Yenipazarlı'dan oluşurken, yedek üyelikler; Ömer Tunç, Burutay Kahraman, Mustafa Baklacı, Murat Kuduğ, Levent Kulaksız, Osman Çelimli, Serhat Oymak ve Metin Sürlü'den oluştu.

İMO Merkez Delegesi adayların isim sıralamaları da yine kura çekimi ile belirlendi. Buna göre; Merkez Delegesi Asil Üyleikleri; Ali Semerci, Kemal Ünübol, Mehmet Özçakır, Hüseyin Öztürk, Altan Güney, Sadettin Özenel, Serhan Pekaydın, Yusuf Güneş, Metin Onat, Necati Erkaleli, Tarkan Zorlu Koşar ve Kazım Zyerek'ten oluşurken, yedek üyelikler ise Bülent Yasa, İbrahim Özüağ, Veli Devrim Yerli, Tamer Göer, Deniz Bayram ve Atilla Öztürk'ten oluştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnşaat Mühendisleri 10. Olağan Genel Kurul İçin Sandık Başına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement