'İnsana Dair Her Şey' - Son Dakika
Yerel

'İnsana Dair Her Şey'

\'İnsana Dair Her Şey\'

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güneydoğu Anadolu Şube Başkanı Burak Aybey, insan gücünün bir kaynak olduğunu belirterek, "İnsan gücü bir kaynaktır ve makineden farklı olarak kendine yapılan yatırımı özümseyip, çok daha fazlasını...

05.12.2013 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güneydoğu Anadolu Şube Başkanı Burak Aybey, insan gücünün bir kaynak olduğunu belirterek, "İnsan gücü bir kaynaktır ve makineden farklı olarak kendine yapılan yatırımı özümseyip, çok daha fazlasını verebilme özelliğine sahiptir" dedi.

Aybey, PERYÖN Güneydoğu Anadolu Şubesi olarak 7 Aralık 2013 Cumartesi günü Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenleyecekleri 'İnsana Dair Her Şey' temalı kongreye ilişkin yaptığı açıklamada, PERYÖN'ün Türkiye'de insan yönetimi anlayışının yaygınlaştırılmasında ve geliştirilmesinde liderlik ettiğini söyledi.

Aybey, açıklamasına şöyle devam etti:

"İnsan yönetimine gönül verenler arasında mesleki işbirliği ve sosyal dayanışmayı kurmak, güçlendirmek ve geliştirmek amacı ile organize ettiğimiz kongremizde amacımız, bölgemizdeki işletmelerin insana değer, fark yaratır anlayışı ile hareket etmelerini, insana yapılan yatırımı temel ilke olarak benimsemelerini sağlamaktır.

İnsana yani şirketlerimizin bel kemiği olan çalışanlarımıza yapılan yatırımın, işletmelere uzun vadede çok büyük olumlu getirileri olacaktır. İnsan gücü bir kaynaktır ve bir makineden farklı olarak kendine yapılan yatırımı özümseyip çok daha fazlasını verebilme özelliğine sahiptir. Kazancı ve kaybı, insanlar yani çalışanlar belirler. Bilgiyi ve insan gücü kaynağını en iyi biçimde kullanabilen ve çalışanlarına gelişim olanakları sunabilen işletmeler, rekabette üstün konuma geçeceklerdir."

Aybey, kongrede SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Hümanika Eğitim Danışmanlık Kurucu Ortağı Dr. Barbaros Kon, İzgören Akademi Eğitmeni ve Danışmanı Barış Kılıçarslan, JTİ Türkiye İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Ece Sueren Ok, Hamdi Özçelikel Eğitim ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Hamdi Özçelikel, Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Erdemoğlu, Yaşam Koçu, NLP Trainer Murat Bilgili, PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ogün Yıldız, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın, Mercedes Benz Türk İnsan Kaynakları Direktörü Salih Ertör, Coca-Cola Türkiye Ticari Fonksiyonlardan Sorumlu İnsan Kaynakları Müdürü Senem Korol ve Kariyer Net CEO- Genel Müdürü Yusuf Azoz'ün paylaşımda bulunacağını kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'İnsana Dair Her Şey' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement