İnsanlığın Gönül Dili: Müzik" Etkinliği - Son Dakika
Son Dakika Logo

İnsanlığın Gönül Dili: Müzik" Etkinliği

İnsanlığın Gönül Dili: Müzik" Etkinliği
04.01.2014 13:44  Güncelleme: 14:50

Giresun Üniversitesi'nde "İnsanlığın Gönül Dili: Müzik" etkinliği düzenlendi.

Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarınca, Azerbaycan Opera Sanatçısı İlham Askeroğlu'nun katılımıyla "İnsanlığın Gönül Dili: Müzik" etkinliği düzenlendi.

Güre Yerleşkesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen etkinlikte sanatçı Askeroğlu, Azerbaycan ve Türkiye'ye ait şarkıları seslendirdi, devlet konservatuvarı öğretim üyeleri de müzik dinletisi sundu.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, burada yaptığı konuşmada, gönüllerin iyi niyetle bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde icraat yapmak istediğinde sınırların ortadan kalktığını söyledi.

Türkçeyi yaşatan türkülerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirten Attar, "Sazımızın ve sözümüzün kıymetinin bilinmesi dileğiyle Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarının başlatmış olduğu bu güzel temennilerin ışığında bir ilke imza atmanın mutluluğunu taşıdığımızı ifade etmek istiyorum" dedi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnsanlığın Gönül Dili: Müzik' Etkinliği - Son Dakika


Advertisement