İş Adamından Başarılı Öğrencilere Para Ödülü - Son Dakika
Yerel

İş Adamından Başarılı Öğrencilere Para Ödülü

İş Adamından Başarılı Öğrencilere Para Ödülü

Burdur'da İş adamı Ercan Akın, adına yaptırdığı fen lisesinde eğitim gören YGS il birincisi ile okulu ilk üç derecede bitiren öğrencilere para ödülü verdi.

11.06.2014 12:34

İş adamı Ercan Akın, başarılı öğrencilere para ödülü vererek destek oldu.

Akın'ın sahibi olduğu mermer fabrikasında düzenlenen törene, YGS Burdur birincisi Ekin Cemre Bayram, Ercan Akın Fen Lisesi Okulu birincisi Hatice Arar, ikincisi Umut Can Doğan ve üçüncüsü Emre Avşar ile okul yöneticileri katıldı.

Akın, başarılarından dolayı Bayram'a bin, Arar'a 750, Doğan'a 500 ve Avşar'a 250 dolar ödül verdi.

Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Burdur'un mermer ihracatından kazandığı dövizlerle öğrencilere destek olmak istediğini söyledi. Sadece okul yapmak için bina dikmediğini, asıl amacının binanın içini başarılı öğrencilerle doldurmak olduğunu anlatan Akın, "Okulun başarısı için daha çok çaba harcıyorum. Bunu da sürdüreceğim. Okuldan çok benim için gurur kaynağı öğrencilerdir. Öğrencilerimizin başarısını inşallah daha çok göreceğiz" dedi.

Akın, üniversite sınavında adını taşıyan okuldan Türkiye sıralamasında ilk üçe girecek öğrencilere de sıfır otomobil hediye edeceğini açıkladı.

Ekin Cemre Bayram ise bu yıl YGS'de Türkiye bin 900'üncüsü olarak Burdur birinciliğini elde ettiğini söyledi. Bayram, "Başarılarımızın karşılığını bu kadar kısa sürede almak çok güzel. Desteklerinden dolayı Ercan Akın'a teşekkür ediyorum" diye konuştu

Okul birincisi Arar da ödülden dolayı Akın'a teşekkür ederek ileride tıp alanında eğitim görmek ve çalışmak istediğini kaydetti. Akın, daha sonra öğrencilere fabrikayı gezdirdi. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İş Adamından Başarılı Öğrencilere Para Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement