İş Kadını Olmak İsteyenlere Eğitim Fırsatı - Son Dakika
Yerel

İş Kadını Olmak İsteyenlere Eğitim Fırsatı

İş Kadını Olmak İsteyenlere Eğitim Fırsatı

Mersin GİŞKAD Başkanı Sevil Yetkin, iş sahibi olmak isteyen kadın girişimcilere, iş kurma ve geliştirme süreçlerinde kapsamlı eğitimler verileceğini söyledi.

29.11.2012 12:41  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Başkanı Sevil Yetkin, iş sahibi olmak isteyen kadın girişimcilere, iş kurma ve geliştirme süreçlerinde kapsamlı eğitimler verileceğini bildirdi.

Yetkin, yazılı açıklamasında, profesyonel kadın girişimciliği ve liderliğini geliştirmek amacıyla eğitim vereceklerini belirtti.

GİŞKAD merkezinde 1-2 Aralık'ta 2 günlük eğitim programı düzenleyeceklerini ifade eden Yetkin, kadın girişimcilere ilk adımı korkusuzca atma, danışmanlık ve ihtiyaç halinde kariyer koçluğu desteği verileceğini vurguladı.

Genç kadınlar arasında farkındalık yaratma ve bilinç yükseltme çalışmalarıyla onları daha iyi eğitim almaları ve iş yaşamına başarılı geçişleri yönünde desteklediklerini anlatan Yetkin, şunları kaydetti:

"Bölgemizde yaşayan ve iş sahibi olmak isteyen kadın girişimcilerimize, iş kurma ve işi geliştirme süreçlerinde kapsamlı eğitimler verilecek. Kadın sivil toplum kuruluşu olarak görev yapan bizler, yönetici ve yönetici adayı olan iş kadınlarımızın bilinçli, duyarlı, verimli ve yeterli niteliklerle donatılmış insanlar olmasını istiyoruz. Profesyonel iş alanında kadınların bir kadın duruşu ve toplum mühendisi rolünü iyi yüklenmiş bir statüde bulunmasını hedefliyoruz. Uzun soluklu ve kapsamlı planladığımız projemiz olan 'Kadın Yönetici ve Liderler Programı' bölgemizde olduğu kadar ülkemizde var olan diğer sivil toplum örgütlerine de ilham kaynağı olacağını düşünmekteyiz."

Muhabir: Mesut İnce/ Kerem Kocalar

Yayıncı: Tevfik Işık - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İş Kadını Olmak İsteyenlere Eğitim Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement