İşadamlarından Medical Park Antalyaspor'a Moral Desteği - Son Dakika
Son Dakika Logo

İşadamlarından Medical Park Antalyaspor'a Moral Desteği

03.02.2012 16:20

Yörük Sanayici İşadamları Derneği (YÖRSİAD) Başkanı Semih Beken ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalyaspor antrenmanını izleyerek teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Yörük Sanayici İşadamları Derneği (YÖRSİAD) Başkanı Semih Beken ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalyaspor antrenmanını izleyerek teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Ziyarette konuşan YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, Antalyaspor'un "Antalya" markası için çok önemli bir yere sahip olduğuna dikkati çekti. Antalyalıların takıma sahip çıkması gerektiğini ifade eden Beken, dernek olarak Antalyaspor'un arkasında olduklarını dile getirdi. Antalyaspor'u başarılı bulduğunu söyleyen Beken, bu tür ziyaretler yaparak takımın moralini her zaman üst seviyede tutmayı hedeflediklerini dile getirdi.

YÖRSİAD Başkanı Beken'e teşekkür eden Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise takımın durumundan memnun olduğunu ve taraftarın desteği ile üst sıralara tırmanacaklarını kaydetti.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İşadamlarından Medical Park Antalyaspor'a Moral Desteği - Son Dakika


Advertisement