İskenderun'a Yanık Ünitesi Kurulacak - Son Dakika
Yerel

İskenderun'a Yanık Ünitesi Kurulacak

İskenderun\'a Yanık Ünitesi Kurulacak

İskenderun Devlet Hastanesine kurulacak olan yanık ünitesinin protokol töreni İskenderun Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapıldı.

26.07.2013 12:19

İskenderun Devlet Hastanesine kurulacak olan yanık ünitesinin protokol töreni İskenderun Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapıldı.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, protokol imza törenide yaptığı konuşmada, İskenderun Körfezi'nin hızla sanayileştiğini ve bu ünitenin bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

İskenderun Organize Sanayi Başkanlı tarafından kurulacak olan ünitenin haatı bir önem taşıdığını ifade eden Su, "Bu ünite 13 yataklı olacak. Arzu ederiz hiç kullanılmaz. Hiçbir yanık vakası olmaz, olursa da anında müdahale edilir" dedi.

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Fatih Tosyalı ise ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamanın yanı sıra sosyal hayata da destek olduklarını kaydetti.

Yanık ünitesinin yaklaşık 500 bin liraya mal olacağını ifade eden Tosyalı, bölgeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kamu Hastaneleri İl Genel Sekreteri Ömer Akın ise ünitenin kurulacak olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek emeği geçenleri kutladı.

Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı. Düzenlenen törene İskenderun Devlet Hastanesi Yöneticisi Veysel Yıldırım, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Mete Burakçil de katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İskenderun'a Yanık Ünitesi Kurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement