İskenderun Belediyesi tarafından dargelirli vatandaşlara Ramazan yardımları kimlik tespiti ile yapılıyor.
İskenderun Belediyesi geçtiğimiz yıl tespit ettiği dar gelirli vatandaşların evlerine teslim ettiği Ramazan yardımlarını bu yıl açıktan kimlik tespitiyle dağıtılıyor.
Mahalle muhtarlıkları ile istişareli şekilde hareket edilerek belirlenen dar gelirli vatandaşlara erzakları muhtarlık binası önünde dağıtıldı. Esentepe Mahallesi Muhtarlığı önüne gelen İskenderun Belediyesine ait kamyondaki erzak ve gıda malzemeleri ihtiyaç sahiplerine kimlik tespitinden sonra verildi. Her hangi bir izdihamın yaşanmadığı dağıtımlarda vatandaşlar kimlik tespitlerinden sonra sırasıyla yardım paketlerini alarak evlerine götürdüler.
Vatandaşlar yapılan yardımların geçen yıl gizlice adreslere teslim edildiğini bu yıl ise kimlik tespiti ile toplu olarak dağıtıldığını belirterek belediye yetkililerine yardımları ulaştırdıkları için teşekkür ettiler. - HATAY
Son Dakika › Yerel › İskenderun Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı Yapıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.