"İskenderun'un Bilinmeyen Tarihi" Sergileniyor - Son Dakika
Yerel

"İskenderun'un Bilinmeyen Tarihi" Sergileniyor

"İskenderun\'un Bilinmeyen Tarihi" Sergileniyor

İskenderun'un altyapısının inşası için gerekli taşların nakliyesini sağlayan dekoviller ve dekovil hatları, araştırmacı yazar Mert Sandalcı' nın yıllardır biriktirdiği 34 adet kartpostal ve fotoğrafla, 12 Aralık Perşembe günü saat 16.00'da Prime...

10.12.2013 15:54

İskenderun'un altyapısının inşası için gerekli taşların nakliyesini sağlayan dekoviller ve dekovil hatları, araştırmacı yazar Mert Sandalcı' nın yıllardır biriktirdiği 34 adet kartpostal ve fotoğrafla, 12 Aralık Perşembe günü saat 16.00'da Prime Mall İskenderun'da açılışı yapılacak olan sergiyle gün ışığına çıkıyor.

Sergide 1910-1930 yıllarına ait kartpostalların dışında, 1911 yılına ait dev bir İskenderun panoraması ve haritalar yer alıyor.

İskenderunluların, geçmişte şehirlerinin kurulması için çalışan bu minik trenlere olan vefa borcunun ödenmesi için yapılan tüm çalışmaların sponsorluğunu üstlenen Prime Mall tüm İskenderunluları 12-31 Aralık tarihleri arasında yapılacak sergide ağırlayacak.

Serginin açılışı sırasında konu ile ilgili sınırlı sayıda basılan "Bir Zamanlar İskenderun'da Küçük Bir Tren Varmış" adlı kitabın tanıtımı da yapılacak. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'İskenderun'un Bilinmeyen Tarihi' Sergileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement