İso 500'ün Parlayan Yıldızı Gülsan Holding - Son Dakika
Yerel

İso 500'ün Parlayan Yıldızı Gülsan Holding

İso 500\'ün Parlayan Yıldızı Gülsan Holding

Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş., İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu genel sıralamasında 108.sıraya yükselirken, aynı araştırmanın özel şirketler...

26.07.2012 10:54

Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş., İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu genel sıralamasında 108. sıraya yükselirken, aynı araştırmanın özel şirketler kategorisinde de 100. sıraya yükseldi. Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş. TİM tarafından kısa bir süre önce açıklanan 2011 yılının en fazla ihracat yapan 1000 firması sıralamasında da 393. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu yaptığı açıklamada, "2011 yılı net üretimden satışlara göre yapılan sıralamada Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Türkiye'nin en büyük 500 firması arasındaki yerini rekor bir şekilde yükseltmesi Gaziantep'te de memnuniyetle karşılandı. İSO 500 sonuçlarının açıklanmasının ardından Gülsan Sentetik'in bu başarısından mutluluk duyduk. Doğru yatırım ve inovasyon cirolarımızın yükselmesindeki en önemli etkendir. İSO 500'ün 2011 verilerine göre Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş. genel sıralamada 108. sıraya yükselmiş, özel şirketler sıralamasında ise 100. sırada yerini almıştır.

Şirketlerimizdeki başarı planlı programlı çalışmalar, doğru yatırımlar ve modern teknolojiyi kullanmanın sonuçlarıdır. İnovasyona ve teknolojik yeniliklere önem vermemizin yanı sıra kurum içi eğitimlerle de personelimizin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesini sağladık. Sanayi kuruluşlarının başarı elde etmesindeki en önemli etken şüphesiz teknolojiye yatırım yanında insana yatırımdır. Eğitimli insan yetiştirilmesi ve sahip olunan teknolojiyi kullanabilecek düzeye getirilmesi üretimdeki kaliteyi arttıracağı gibi kuruluşun yaptığı yatırımların değerlenmesini de sağlayacaktır" dedi.

Kısa bir süre önce Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan ve 2011 yılında en fazla ihracat yapan ilk 1000 firma arasına giren Gülsan Holding bünyesindeki iki şirket, kurumun büyümesine paralel olarak sıralamalardaki yerlerini de üst bölgelere taşımıştı.

Ekonomi Bakanlığı tarafından yapılan bir açıklamaya göre de Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş., Türkiye'de ihracat artışı ve istihdamıyla büyümesini büyük bir hızla sürdüren ilk 20 firma arasına girerek yeni bir rekora da imza attı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İso 500'ün Parlayan Yıldızı Gülsan Holding - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement