Isparta'da Ser-tur Sezonu Açtı - Son Dakika
Yerel

Isparta'da Ser-tur Sezonu Açtı

Isparta\'da Ser-tur Sezonu Açtı

Uzun yıllardır Isparta’da öğrencilere yönelik servis hizmeti veren Ser-Tur Kooperatifi, 2015-2016 eğitim ve öğretim sezonu öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak sezonu açtı.

20.09.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun yıllardır Isparta'da öğrencilere yönelik servis hizmeti veren Ser-Tur Kooperatifi, 2015-2016 eğitim ve öğretim sezonu öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak sezonu açtı. Sezon açılışı nedeniyle üyelerle değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, Ser­-Tur Başkanı Mehmet Yücedağ ve çok sayıda servis şoförü katıldı.

SER-TUR TÜRKİYE'YE ÖRNEK

Toplantıda konuşan Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, Ser-Tur'un Türkiye'ye örnek bir kooperatif olduğunu dikkat çekti. Başkan Tural açıklamasının devamında ise yetkililere korsan taşımacılığıyla ilgili mücadele çağrısında bulundu. Servis sürücülerini ise, kurallara uymaları yönünde mesajlar verdi.

Ser-Tur Kooperatifi Başkanı Mehmet Yücedağ ise "Öğrenci velilerimiz rahat olsunlar, bize güvensinler' dedi. Yücedağ, Isparta halkına yollarda öğrenci indiren ve bindiren servis araçları konusunda duyarlı olmalarını istedi.

Sezon açılışı nedeniyle düzenlenen törende ise kurban kesilirken, dualar edildi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Isparta'da Ser-tur Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement