İstanbul Üniversitesi Öğrencileri Teknik Gezi İçin Kütahya'da - Son Dakika
Yerel

İstanbul Üniversitesi Öğrencileri Teknik Gezi İçin Kütahya'da

İstanbul Üniversitesi Öğrencileri Teknik Gezi İçin Kütahya\'da

İstanbul Üniversitesi öğretim görevlileri ve Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri teknik geçi için Kütahya’ya geldi.

16.05.2016 15:04

İstanbul Üniversitesi öğretim görevlileri ve Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri teknik geçi için Kütahya'ya geldi.

Prof. Dr. Ferhat Gökbulak Başkanlığında; öğretim elemanları ve 35 öğrenciden oluşan teknik gezi grubu Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü sınırları dahilinde yapılacak bir haftalık program için kente geldi. Teknik gezi grubu, program öncesi Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni atanan Adnan Kayım'a 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

Kütahya Ağaçlandırma Şefi Mustafa Doğan tarafından Yan Dereler Ağaçlandırma Sahasında bilgiler alan heyet, daha sonra Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü lokalinde düzenlenen yemeğe katıldı.

Bölge Müdürü Adnan Kayım, Bölge Müdür Yardımcıları Yaşar Yaman Sağlam ve Cafer Bal, Plan Proje Şube Müdürü Ramazan Balcı, Kütahya Orman İşletme Müdürü Savaş Ünle ve İstanbul Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencilerine Kütahya ile ilgili bilgiler sundular.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, "Orman Fakültesi'nde okuyan son sınıf öğrencilerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Umuyorum verimli ve mezun olduğunuzda yapacağınız ormancılık mesleğinde sizlere katkısı olacak tüm bilgileri sizlere aktarabilir, bu 5 gün süresince uygulamalarımızla sizlere yol gösterici olabiliriz. Güzel bir teknik gezi olması dileğimle teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Teknik Gezi ekibi 5 gün boyunca düzenlenen program dahilinde Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İşletme müdürlüklerinde incelemelerde bularak, kentten ayrılacak.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul Üniversitesi Öğrencileri Teknik Gezi İçin Kütahya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement