İşyerleri Tahsisi Takası Bekliyor - Son Dakika
Yerel

İşyerleri Tahsisi Takası Bekliyor

İşyerleri Tahsisi Takası Bekliyor

Düzce İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantılarının 3.birleşiminde kalıcı işyerlerinin tahsis taleplerini görüştü.

03.08.2013 15:28

Düzce İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantılarının 3. birleşiminde kalıcı işyerlerinin tahsis taleplerini görüştü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesinin taleplerinin takas, trampa, becayiş işlemleri tamamladıktan sonra değerlendirilmesi kararlaştırıldı.

Konuyla ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından meclise sunulan raporlarda şu ifadeler yer aldı: "Fevzi Çakmak Mahallesi 111 ada 42 parselde bulunan C Bloktaki 92 adet işyeri ile Afetzede Yerleşim alanı Nalbantoğlu Mahallesi 114 ada 1 parselde bulunan 141 adet işyerinin Düzce Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi için ek bina olarak ve sosyal, kültürel faaliyetlerde değerlendirilmek üzere Düzce Belediyesine tahsis edilmesi takas trampa ve becayiş işlemleri tamamlandıktan sonra tahsis talebinin değerlendirilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. İl Genel Meclisinin 5. Birleşiminde komisyonumuza havale edilen, Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksek Okulu'nun bulunduğu mevcut yerin eğitim ve öğretime müsait olmadığından 25 Nisan 2013 tarih ve 2013/4428 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile İl Özel İdaresinin adına bedelsiz devri yapılan bin 60 adet işyerleri içersinden yapılacak tahsis işletmelerinde Düzce Üniversitesi'nin Sosyal Bilimler Yüksekokulu'nun faaliyet göstermesi için yer tahsisi konusunun İl Genel Meclisi'nde görüşülmesi ve talebin ilgili komisyona havale edilmesi talebi. Komisyonumuzun 08-12 Temmuz 2013 tarihinde arasında yapmış olduğu araştırma ve inceleme neticesinde Hak sahiplerine ait işyerleri ile takas, trampa ve becayiş işlemleri tamamladıktan sonra tahsis talebinin değerlendirilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür.

İl Genel Meclisi'nin 5 Temmuz 2013 Temmuz ayı toplantısı 5. birleşiminde komisyonumuza havale edilen, 25 Nisan 2013 tarih ve 2013/4428 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile İl Özel İdaresi adına bedelsiz devri yapılan bin 60 adet işyerinden İlimiz Merkez'e bağlı Kalıcı Konutlar 5. Bölge Mevkii 147 ada 1 parselde bulunan B Blok 103, 105, 106,107 numaralı işyerleri ve Kazıkoğlu 116 ada 4 parselde bulunan iş merkezindeki 110 numaralı işyerinin Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından spor amaçlı kullanılmak üzere tahsis edilmesi ve İlimiz Merkez'e bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi 11 ada 42 parselde bulunan A Blok 2.kattaki toplam 58 adet işyeri ile Demetevler Mahallesi 116 ada 4 parselde bulunan iş merkezinin 2.katındaki toplam 18 adet işyerinin Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Sosyal Hizmet Merkezi ve Kadın Sığınma Evi olarak kullanılmak üzere tahsis edilmesi talepleri. Komisyonumuzun 8-12 Temmuz 2013 tarihinde arasında yapmış olduğu araştırma ve inceleme neticesinde Hak sahiplerine işyerleri ile takas, trampa ve becayiş işlemleri tamamladıktan sonra tahsis talebinin değerlendirilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür" denildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşyerleri Tahsisi Takası Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement