"İzindeyiz Atam" Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

"İzindeyiz Atam" Fotoğraf Sergisi

"İzindeyiz Atam" Fotoğraf Sergisi

En önemli misyonu Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı gençler yetiştirmek olan Erkan Koleji, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 74.yıldönümünde Optimum Outlet Adana AVM'de açtığı fotoğraf sergisiyle andı...

11.11.2012 14:18

En önemli misyonu Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı gençler yetiştirmek olan Erkan Koleji, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 74. yıldönümünde Optimum Outlet Adana AVM'de açtığı fotoğraf sergisiyle andı.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, bölgenin alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Optimum Outlet AVM'nin S.E.S Atölyesi'nde açan Erkan Koleji farkını bir kez daha gösterdi.

Büyük bir özenle hazırlanan ve art arda tam 55 kez 'İzindeyiz' yazılı pankartların dikkati çektiği sergide, 103 fotoğrafın yanı sıra Atatürk'ün zihinlere kazınan sözlerine de yer verildi.

Serginin açılış törenine, Erkan Koleji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Hatipoğlu, Erdal Hatipoğlu ve Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik yanı sıra Erkan koleji öğretmenleri, velileri ve öğrencileri ile AVM ziyaretçileri katıldı.

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Hatipoğlu, sergiyle ilgili düşüncelerini dile getirirken, "Erkan Eğitim Kurumları, geleceğin teminatı gençlerimizin Atatürk ilke ve inkılapları ışığında milli-manevi duygularla yetişmesini, çalışkan, paylaşımcı, yurtsever ve aklı rehber edinen çağdaş insanların Türkiye'sinde üstlenmiş olduğu görevini en iyi şekilde yapmaya devam etmektedir" dedi.

Erkan Koleji Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik ise açılış konuşmasında, "74. yılında, başöğretmen ve büyük kumandanımızı özlemle anıyoruz. Bu sergiyi hazırlayan Görsel Sanatlar Öğretmeni Nermin Levent'e teşekkür ediyorum ve siz değerli arkadaşlarım, öğrencilerim, öğretmenlerim ve velilerimizin yoğun katılımından

dolayı duyduğum sevinci de ifade etmek istiyorum" dedi.

20 gün boyunca Optimum'da S.E.S atölyesinde ziyaretçilerini ağırlayacak olan sergi daha ilk günden yüzlerce kişi tarafından gezildi.

Sergiyi gezenlerin duygu ve düşüncelerini yansıtmaları amacıyla sergi girişine bir de hatıra defteri açıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'İzindeyiz Atam' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement