İzmir'de "Dans Patlaması" Yaşandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmir'de "Dans Patlaması" Yaşandı

10.10.2012 12:40

"L'explose Danza (Dans Patlaması)", "Aşklarım Kimin İçin Yas Tutuyor" adlı gösteri sundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Kolombiya'nın Ankara Büyükelçiliği işbirliğiyle düzenlenen etkinlikle Kolombiyalı dans grubu

"L'explose Danza (Dans Patlaması)", "Aşklarım Kimin İçin Yas Tutuyor" adlı gösteri sundu.

Kolombiyalı grubunun Kültürpark İzmir Sanat Salonu'nda yönetmenliğini Tino Fernandez, dramaturjisini Juliana Reyes'in yaptığı gösterisinde, dansçı Marvel Benavides'in performansı İzmirli sanatseverler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Kolombiya Kültür Ateşesi Alejandra Jurado Londono, İzmir'de ilk defa böyle bir gösteriyi gerçekleştirmektenr onur duyduklarını ifade ederek, "İzmirli sanatseverlerin büyük ilgisiyle karşılandık. Kültürel ilişkilerimizi daha da geliştirmek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde tekrar bu tür organizasyonlarla İzmirli sanatseverlerin karşısına çıkacağız" dedi.

Muhabir: Evren Atalay/ Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Osman Kurt - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de 'Dans Patlaması' Yaşandı - Son Dakika


Advertisement