Buca ilçesinde devriye gezen polis aracına silahlı ve bombalı saldırıda yaralanan iki polis taburcu edildi.
Olaydan sonra ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine kaldırılan polislerin tedavisi tamamlandı.
Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen iki polis taburcu edildi.
Öte yandan olayın meydana geldiği bölgede bakkal işleten görgü tanığı, birkaç el silah sesi duyunca dükkandan dışarı çıktığını, yüzleri kapalı, şapkalı iki kişinin sokakta koştuğunu gördüğünü anlattı. İki kişinin zaman zaman durarak ateş ettiklerini kaydeden görgü tanığı, korktuğu için dükkana girdiğini, bir süre sonra bir patlama sesi duyduğunu ifade etti.
Olay
Buca ilçesi 647/8 Sokak'ta Asayiş Şube Müdürlüğüne ait resmi polis otosuna biri kadın 2 terörist tarafından silahla saldırıda bulunulmuş, polis otomobiline doğru bir el bombası atılmıştı. Saldırıda iki polis hafif yaralanmıştı.
Yaya kaçan teröristlerden biri kovalamaca sonrası polis tarafından yakalanmış, kadın teröristin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.
Son Dakika › Yerel › İzmir'deki Polise Silahlı ve Bombalı Saldırı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?