İzmir haberleri! 100. Yıl Onuruna Etem Çalışkan Bornova'da - Son Dakika
Yerel

İzmir haberleri! 100. Yıl Onuruna Etem Çalışkan Bornova'da

İzmir haberleri! 100. Yıl Onuruna Etem Çalışkan Bornova\'da

İzmir haberleri: Bornova Belediyesi, İzmir’in kurtuluşunun 100. yılını birbirinden özel etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Hafta boyunca devam edecek olan kutlamalar kapsamında 5 Eylül Pazartesi günü Türkiye'nin en önemli kaligrafi sanatkârlarından Etem Çalışkan workshop gösterisi ve söyleşisi ile Bornovalılar buluşacak.

01.09.2022 09:52  Güncelleme: 09:57

Bornova Belediyesi, İzmir'in kurtuluşunun 100. yılını birbirinden özel etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Hafta boyunca devam edecek olan kutlamalar kapsamında 5 Eylül Pazartesi günü Türkiye'nin en önemli kaligrafi sanatkarlarından Etem Çalışkan workshop gösterisi ve söyleşisi ile Bornovalılar buluşacak.

Bornova Belediyesi Kent Arşivi ve Müzesi Dramalılar Köşkü'nde gerçekleşecek etkinlik, saat 19.00'da başlayacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını stilize eden ve Anıtkabir kitabelerini yazımında görev alan ünlü Türk hattat, gazeteci ve ressam Etem Çalışkan, 100. yıla özel olarak hazırladığı workshop gösterisini sunacak. 94 yaşındaki sanatçı gösterisinin ardından katılımcılarla söyleşi yapacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmir haberleri! 100. Yıl Onuruna Etem Çalışkan Bornova'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement