İzmit Belediyesi, Afet Bölgesine Portatif Soba ve Yakacak Göndermeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi, Afet Bölgesine Portatif Soba ve Yakacak Göndermeye Devam Ediyor

İzmit Belediyesi, Afet Bölgesine Portatif Soba ve Yakacak Göndermeye Devam Ediyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan portatif soba, kömür ve odunların yer aldığı iki kamyon, depremden etkilenen illerden Adıyaman’a gönderildi.

14.02.2023 14:34  Güncelleme: 14:39

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan portatif soba, kömür ve odunların yer aldığı iki kamyon, depremden etkilenen illerden Adıyaman'a gönderildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çok sayıda ili etkileyen iki büyük depremin ardından bölgeye yardım ve desteğini sürdüren İzmit Belediyesi, depremzedeler için hazırlanan portatif soba ve odunları, afet bölgesine göndermeye devam ediyor. Soğuk kış günlerinde deprem bölgesindeki yurttaşların ısınma ihtiyacını karşılamak amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar devam edecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi, Afet Bölgesine Portatif Soba ve Yakacak Göndermeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement