İzmit Belediyesi, 'Mahalle Mutfakları' Projesini Hayata Geçiriyor - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi, 'Mahalle Mutfakları' Projesini Hayata Geçiriyor

İzmit Belediyesi, \'Mahalle Mutfakları\' Projesini Hayata Geçiriyor

İzmit Belediyesi, kentin dezavantajlı bölgelerinde ikamet eden düşük gelir sınıfına dâhil vatandaşlar için 'Mahalle Mutfakları' projesini hayata geçiriyor.

26.12.2022 11:25  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi, kentin dezavantajlı bölgelerinde ikamet eden düşük gelir sınıfına dahil vatandaşlar için 'Mahalle Mutfakları' projesini hayata geçiriyor.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sosyo-ekonomik açıdan alt orta veya düşük gelir sınıfına dahil olan vatandaşların sağlıklı beslenme imkanına düşük fiyata erişebilmesi amacıyla hayata geçirilecek Mahallesi Mutfakları projesi, 27 Aralık Salı günü itibariyle başlayacak. Projede üç çeşitten oluşan bir kişilik yemeğin satış bedeli KDV dahil 5 TL olacak.

SALI VE PERŞEMBE GÜNLERİ

İzmit Belediyesi Aşevi'nde günlük olarak yapılacak ve paketlenecek yemeklerin satışı, mahallede belirlenmiş muhtelif noktalarda Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden ve Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde birer personel aracılığıyla gerçekleşecek. İlgili proje kapsamında Serdar Mahallesi (Yeşil Camii karşısı) ve Topçular Mahallesi'nda (Şeref Meydanı Parkı) Salı ve Perşembe günleri saat 14.00 – 16.00 saatleri arasında hizmet verilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi, 'Mahalle Mutfakları' Projesini Hayata Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement