İzü Tıp Fakültesi, En Çok Tercih Edilenlerin Başında Yer Aldı - Son Dakika
Yerel

İzü Tıp Fakültesi, En Çok Tercih Edilenlerin Başında Yer Aldı

İzü Tıp Fakültesi, En Çok Tercih Edilenlerin Başında Yer Aldı

İzmir Üniversitesi (İZÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Eyüp Hazan, Rektör Prof.Dr.Kayhan Erciyeş başta olmak üzere üniversite üst düzey yönetimi ve akademisyenler ile bir araya geldi.

21.11.2012 18:23

İzmir Üniversitesi (İZÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Hazan, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş başta olmak üzere üniversite üst düzey yönetimi ve akademisyenler ile bir araya geldi.

İlk yılından Türkiye'nin en çok tercih edilen 4'üncü vakıf üniversitesi Tıp Fakültesi olduklarını hatırlatan Prof. Dr. Hazan, "Bu tercihin tesadüf olmadığın ümit ediyoruz. Başladığımız güzel noktanın daha da yukarılara taşınmasını hedefliyoruz. İzmir Üniversitesi'nde çok verimli bir eğitim yılına başladık. Gidişten çok memnunuz" diye konuştu.

Tıp Fakültesi'nin eğitim vermeye başlaması ile üniversitenin dinamizminin arttığını ifade eden Rektör Erciyeş, temennilere katıldığını belirtti.

Davete Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Ege, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Tiryaki, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Tekir, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alemdar Hasanoğlu, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aydan Çelebiler, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş ile Tıp Fakültesi akademisyenleri katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzü Tıp Fakültesi, En Çok Tercih Edilenlerin Başında Yer Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement