Kadın Hakları, Taciz ve Şiddet Anadolu Üniversitesi'nde Konuşuldu - Son Dakika
Yerel

Kadın Hakları, Taciz ve Şiddet Anadolu Üniversitesi'nde Konuşuldu

Kadın Hakları, Taciz ve Şiddet Anadolu Üniversitesi\'nde Konuşuldu

Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKAUM) Müdürü Doç. Dr. İncilay Cangöz ve Yönetim Kurulu üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ezgi Başak Demirayak, Yrd. Doç. Dr. Hatice Yeşildal, Yrd. Doç. Dr. Bahtiyar Eraslan Çapan ve Yrd. Doç. Dr. Kıvılcım Turanlı Yücel “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

09.03.2015 14:55

Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKAUM) Müdürü Doç. Dr. İncilay Cangöz ve Yönetim Kurulu üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ezgi Başak Demirayak, Yrd. Doç. Dr. Hatice Yeşildal, Yrd. Doç. Dr. Bahtiyar Eraslan Çapan ve Yrd. Doç. Dr. Kıvılcım Turanlı Yücel "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleşen toplantıda; kadın hakları, taciz, şiddet ve kadınlar olarak bunların nasıl önleneceği konuları tartışıldı. Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Doç. Dr. İncilay Cangöz, "Öğrenci arkadaşlarla toplandık ve kadın hakları üzerine söyleşi yaptık. Konuşma sonucunda kendi kampüsümüz içinde öğrenci arkadaşlar ile birlikte öğrenci grupları kurarak, kampüste çalışmaya ihtiyaç olduğunu gördük" dedi.

İlk toplantının 19 Mart'ta gerçekleşeceğini belirten Doç. Dr. Cangöz, toplantıya katılmak isteyenlerin AKAUM sayfasından gelişmeleri takip edebileceğini sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Hakları, Taciz ve Şiddet Anadolu Üniversitesi'nde Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement