Kadirli ilçesinde mahtar yedikten sonra fenalaşan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Şehit Mehmet Delikuş Mahallesi'nde, Mustafa ve Fatma D. Çifti, pazardan aldıkları yabani mantarı yemek yaparak yemelerinin ardından fenalaşınca karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle Kadirli Devlet Hastanesi'ne gitti.
Öte yandan Cemalpaşa Mahallesi'nde de yabani mantar yedikten sonra rahatsızlanan Hüseyin S. (57), de hastaneye kaldırıldı.
Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Mustafa D. ve eşi Fatma D. ile birlikte Hüseyin S'nin Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından son 1 hafta içerisinde 6 tane mantar zehirlenmesi meydana gelmesi üzerine Belediye İlan Bürosu'ndan anons yapılarak, vatandaşların yabani mantar yememesi konusunda uyarılarda bulundu.
Muhabir: Menderes Özat/ Mutlu Bozdağ
Yayıncı: Ali Güreli - OSMANİYE
Son Dakika › Yerel › Kadirli'de Mantar Zehirlenmesi İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.