Kadışehri'nde Öğrencilere Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Semineri Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kadışehri'nde Öğrencilere Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Semineri Verildi

Kadışehri\'nde Öğrencilere Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Semineri Verildi
12.03.2015 13:00

Kadışehri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda emniyet, sağlık ve müftülük işbirliği ile ilçedeki ortaöğretim öğrencilerine “Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele” konulu seminer verildi.

Kadışehri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda emniyet, sağlık ve müftülük işbirliği ile ilçedeki ortaöğretim öğrencilerine "Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele" konulu seminer verildi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen seminerde uyuşturucu maddelerle ilgili Dr. Ayhan Ulaşır sağlık yönünden etkilerin, Komiser Cevat Ünal, hukuki, asayiş ve güvenlik yönünden, Vaiz Edoğan Altuntaş da dini yönden zararlarını anlattı.

Özellikle son dönemde artan bonzai kullanımına karşı düzenlenen eğitimlerde bunun yanı sıra alkol ve sigara kullanımı da ele alındı. Eğitimlerde zararlı alışkanlıkların neler olduğu, bu alışkanlıklardan korunmak için ne gibi tedbirler alınması gerektiği ve bu alışkanlıkların hayatımıza etkileri üzerinde duruldu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadışehri'nde Öğrencilere Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Semineri Verildi - Son Dakika


Advertisement