Kağıthane'de Zafer Bayramı Töreni - Son Dakika
Yerel

Kağıthane'de Zafer Bayramı Töreni

Kağıthane\'de Zafer Bayramı Töreni

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92’nci yıl dönümü nedeniyle Kağıthane’nin çeşitli noktalarında tören düzenlendi.

30.08.2014 15:05

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92'nci yıl dönümü nedeniyle Kağıthane'nin çeşitli noktalarında tören düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Kağıthane'de de kutlandı. Büyük Zafer'in 92'nci yıl dönümü nedeniyle ilk olarak Kağıthane Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, 3. Kolordu Komutanlığı adına Albay Ünal Sökükçü, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Gülen, mülki amirler, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunumun ardından şehitlere bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kağıthane Hükümet Konağı'na geçildi. Kaymakamlık makamında düzenlenen tebligat törenine ise Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, mülki amirler, mahalle muhtarları katıldı.

Bütün Kağıthanelilerin zafer bayramını kutlayan Başkan Kılıç 30 Ağustos zaferinin milletin egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırışı simgelediğini belirterek, "30 Ağustos Zafer Bayramı, 92 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında bir destan yazan milletimizin gurur nişanıdır. 30 Ağustos yokluklar içerisinde verilmiş bir mücadelenin, üstün savaş planı ve inançla büyük zafere dönüşmesinin tarihe not düşüldüğü gündür. Bugün bağımsızlığımızın ve milli hakimiyetimizin milletimize müjdelendiği, vatanımız için umutsuzluğun sona erdiği büyük zaferin günüdür. Milletimizin Zafer Bayramı'nı kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıthane'de Zafer Bayramı Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement