Kağıtsporlu Boksörler Adıyaman'dan 4 Türkiye Derecesiyle Döndü - Son Dakika
Yerel

Kağıtsporlu Boksörler Adıyaman'dan 4 Türkiye Derecesiyle Döndü

Kağıtsporlu Boksörler Adıyaman\'dan 4 Türkiye Derecesiyle Döndü

Geçtiğimiz yıl üç Türkiye derecesi kazanan mavi beyazlı minik boksörler, bu yıl yapılan şampiyonada madalya sayısını dörde çıkardı.

21.08.2015 10:00

Geçtiğimiz yıl üç Türkiye derecesi kazanan mavi beyazlı minik boksörler, bu yıl yapılan şampiyonada madalya sayısını dörde çıkardı.

Geçtiğimiz yıl Sakarya'da yapılan Alt minikler Türkiye şampiyonasında birer altın, gümüş ve bronz madalya olmak üzere toplam üç Türkiye derecesi kazanan mavi beyazlı minik boksörler, bu yıl derece sayısını arttırdı. Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bu yıl düzenlenen Alt Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler şampiyonada dört Türkiye derecesi kazandı.

Gölbaşı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonaya, 44 ilden 11-12 yaş grubunda 330 sporcu katıldı. Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor boks antrenörleri Recep Özkar, İsmail Çelikiz, Serkan Bal ve Cihan Başaran nezaretinde on sekiz boksörle katılan mavi beyazlı boksörler, şampiyonada bir altın, iki gümüş, bir de bronz madalya olmak üzere dört Türkiye derecesi kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Boksörlerden 38.5 kiloda Harun Derin altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu. Aynı sıklette mücadele eden Harun Haliloğlu ise Türkiye ikincisi oldu. 35,5 kiloda mücadele eden bir diğer boksör Cengizhan Bostan ise Türkiye ikincisi olan bir başka isim oldu.43 kiloda mücadele eden Muhammed Aydemir ise Türkiye üçüncüsü oldu. Mücadelelerin ardından turnuvada dereceye giren boksörlere protokol tarafından madalyaları düzenlenen törenle verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıtsporlu Boksörler Adıyaman'dan 4 Türkiye Derecesiyle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement