Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkoğlu ilçesinde düzenlenen iftar programına 2 bin kişi katıldı.
23 Nisan Parkı'nda gerçekleştirilen İftar yemeğine AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri, Mehmet Uğur Dilipak ve Mehmet İlker Çitil, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Ziya Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İftarın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Erkoç, daha sonra Büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan mesire alanına geçti. Burada pikniğe gelen aileleri tek tek ziyaret eden Erkoç, vatandaşlarla sohbet etti.
Son Dakika › Yerel › Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu İlçesinde 2 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurdu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.