Kahtalı, Teşkillat Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Kahtalı, Teşkillat Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kahtalı, Teşkillat Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 7 Haziran seçimi öncesi ilçe teşkilatları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

20.03.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 7 Haziran seçimi öncesi ilçe teşkilatları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

Son olarak Hekimhan ve Darende İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulunan Kahtalı, "13 İlçenin tamamında AK Parti birinci parti olmalıdır" dedi.

İl Başkanı Kahtalı, seçim hazırlıklarının hızla tamamlandığını dile getirerek, "AK Parti Malatya teşkilatları hiçbir zaman seçimden korkmamıştır. Bugüne kadar yapılan 9 seçimin tamamında göstermiş olduğumuz başarı ve performans ile kendini ispatlamış, birlik, beraberlik ruhunu yakalamış, zafere odaklanmış bir teşkilatız. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde de 13 ilçemizin tamamında AK Parti'yi birinci parti yaparak farkımızı göstereceğiz" dedi.

AK Parti'nin bugüne kadar üç devrim gerçekleştirdiğine vurgu yapan Kahtalı, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"AK Parti 21. yüzyıla devrimlerle başladı. Bu devrimlerin birincisi olarak demokrasi devrimiydi. İkincisi özgüven devrimi, üçüncü devrim ise kalkınma devrimiydi. Allah'a hamd olsun, milletimiz 13 yıl boyunca AK Partimizi iktidara taşıyarak bu güzel hizmetleri sunma imkanını bizlere verdiler. Bakınız, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken devletin tepesine milletin adamını çıkaramayalım diye; Bir taraftan paraleller, bir taraftan CHP, bir taraftan MHP her biri biraraya gelip, çeşitli entrikalar yaptılar. Televizyonlarıyla, gazeteleriyle ortaya koydukları birliktelikle beraber acaba AK parti ve AK Parti temsilcilerine nasıl zarar verebiliriz diye bir anlayış içerisine girdiler. Bunlara karşı milletimiz ise, bir taraftan mahalli seçimlerde yüzde 47 oy verdi, bir taraftan da yüzde 52 ile yepyeni bir devrim başlattı. Milletimizin bu desteğini, bu inancını boşa çıkarmamak için daha çok çalışmalıyız.

Bütün bu kazanımlarla belli bir noktaya kadar geldik. Bu istikrar, bu birlik, kardeşlik, bütünlük devam etmezse Allah korusun paralelcilere, Gezicilere gün doğar. O noktayı korur ve daha ileriye götürürsek 13 yılda sahip olduğumuz kazanımlarımızı devam ettirme şansımız olur. Türkiye'yi de gelişmiş 10 ülke arasına sokma şansımız var. Bu çok ciddi bir fırsat. Ama bunun en temel noktası da Türkiye'deki bu istikrarın, ekonomik dengelerin, siyasi istikrarın, siyasetçiye güvenin, uluslararası platformda geldiğimiz yerin ve saygının çok önemli payı var. Onun için bu seçimlerde herkesin politik beklentilerinin, kaygılarının ötesinde Türkiye'nin geleceği için, çocuklarının geleceği için bu istikrarı devam ettirmelerini rica ediyorum."

İl Başkanı Kahtalı'ya Darende ve Hekimhan ziyaretlerinde İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Budak, Kemal Açıkgöz, Fatih Şahin, Arif Koyun ve Halil Durak eşlik etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahtalı, Teşkillat Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement