Kahtalı, "Vatandaş İstikrardan Yana Oy Kullanacak" - Son Dakika
Yerel

Kahtalı, "Vatandaş İstikrardan Yana Oy Kullanacak"

Kahtalı, "Vatandaş İstikrardan Yana Oy Kullanacak"

AK Parti Malatya milletvekili adayları, akşam yemeğinde bir araya geldi.

28.04.2015 14:41

AK Parti Malatya milletvekili adayları, akşam yemeğinde bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti'ye vatandaşların teveccühünün her geçen gün arttığını söyledi.

Aksaç Otel'de gerçekleştirilen yemeğe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya Milletvekili adayları Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci ve partili yöneticiler katıldı. Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirterek, sahada yaptıkları çalışmalarda vatandaşların partilerine büyük bir teveccüh gösterdiklerini söyledi.

Başkan Kahtalı, 7 Haziran seçimlerinin sivil bir Anayasa için, hak ve özgürlükler için, istikrar ve huzur için büyük önem arz ettiğini belirterek, vatandaşların bunun bilincinde olduğunu ve partilerine desteğin her geçen gün arttığını kaydetti. Kahtalı, 7 Haziran seçimlerinde herkesin mutlaka oy kullanması gerektiğine dikkat çekerek, vatandaşları sandığa davet etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahtalı, 'Vatandaş İstikrardan Yana Oy Kullanacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement