Kalay'dan Anket Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kalay'dan Anket Açıklaması

Kalay\'dan Anket Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, yapılan iki ankete göre AK Partinin Bartın’da yüzde 40’ın üzerinde oy oranı ile birinci parti olduğunu söyledi.

03.03.2014 15:14

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, yapılan iki ankete göre AK Partinin Bartın'da yüzde 40'ın üzerinde oy oranı ile birinci parti olduğunu söyledi.

Başkan adayı Kalay, AK Parti Genel Merkez ve İl Başkanlığının yaptırdığı iki ankete göre, partilerinin yüzde 40'ın üzerinde oy oranı ile Bartın'da birinci parti olduklarını ifade etti. Dr. Kalay ayrıca tüm projelerin ayağı yere basan ve yapılabilir projeler olduğunu ifade ederek, kaynak ve bütçe sıkıntısı yaşamayacaklarını ifade etti.

Kalay yaptığı açıklamada, "İl başkanlığımız ve genel merkez tarafından yapılan seçim anketlerinde AK Parti öndedir. MHP ve CHP ise birbirleri ile ikinci ve üçüncü sırayı paylaşmaktadır. Projelerimizi açıkladıktan sonra diğer partilerle olan farkın artacağını düşünmekteyiz. Vatandaşlarımızın projelerimize karşı yoğun bir ilgisi var. Bunu olumlu olarak görüyoruz. Bu farkı giderek artıracağız. Şu andaki oy oranımız yüzde 40'ın üzerindedir" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay'dan Anket Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement