Kandıra Çiftçi Şenliğine Davet - Son Dakika
Yerel

Kandıra Çiftçi Şenliğine Davet

Kandıra Çiftçi Şenliğine Davet

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Çiftçi Şenliği için oluşturulan organizasyon komitesini kabul etti.

11.05.2012 12:47

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Çiftçi Şenliği için oluşturulan organizasyon komitesini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu'nu çiftçi şenliğine davet eden Kandıralı çiftçiler, kurulması planlanan GİOSB'u da desteklerini söyledi.

Kandıra Çiftçi Şenliği için oluşturulan organizasyon komitesinde yer alan heyet, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette MARKA Ajansı adına Arif Semerci, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er, başkan vekili Muammer Aymenek, Kandıra ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanı Erol Ölmez, Rıfat Çolak, Erdal Çetin, Caner Kanyılmaz, Samet Türkyılmaz, Mustafa Karakoç ve Büyükşehir Belediyesi'nden Temel Fidan hazır bulundu.

20 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle organize edilecek Kandıra Çiftçiler Şenliği'ne Başkan Karaosmanoğlu'nu davet eden Kandıralı çiftçiler, ilçede kurulması planlanan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin(GİOSB) önemine değindi. GİOSB'un kurulmasını desteklediklerini ifade eden Kandıralı çiftçiler, "Kandıralı çiftçiler olarak, GİOSB için en iyi ürünleri yetiştirmek ve bölgeye katkı sağlamak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Büyükşehir'in Kandıra'nın köylerinde yaptığı hizmetlerle şehirden köye dönüşün başladığını söyleyen Kandıralı çiftçiler, GİOSB'un hayata geçmesiyle bölgedeki gençler için yeni iş alanları oluşacağına da dikkat çekti. GİOSB'un Kandıra ve bölge halkı için önemli bir oluşum olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olarak Kandıra'da tarım ve hayvancılığın gelişimine destek verdiklerini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kandıra Çiftçi Şenliğine Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement