Kansere Karşı Voleybol Aşkı - Son Dakika
Yerel

Kansere Karşı Voleybol Aşkı

Kansere Karşı Voleybol Aşkı

Bölgesel Lig'de mücadele edecek Aydın Belediyesporgücü'nün antrenörü 6 yıldır mücadele ettiği tiroid kanserine voleybol aşkıyla direniyor.

06.12.2013 10:24  Güncelleme: 10:36

Bu sezon Bölgesel Lig'de mücadele edecek olan Aydın Belediyesporgücü'nün antrenörü 6 yıldır mücadele ettiği tiroid kanserine voleybol aşkıyla direniyor.

6 yıl önce tiroid kanseri teşhisiyle tedavi ettiğini anlatan Muharrem Şen, ameliyat dahil olmak üzere her türlü tedaviyi gördüğünü söyledi. Radyoterapi, atom tedavisi, kemoterapi gibi bir çok kanserle mücadele yöntemini denediğini belirten Şen, "Artık hastalıkla yaşamayı öğrendim. Uzun süredir mücadele veriyorum. Hiçbir zaman hastalığa karşı gardımı düşürmedim. Spor ve voleybol aşkı beni hayata bağlayan unsurlardan biri. Moralimi ve hayata bağlılığımı üst düzeyde tutmaya yarıyor" dedi.

Tiroid bezlerinde başlayan kanserin bu yıl akciğerlerine sıçrama yaptığını kaydeden Şen, "Yine de tedavimi aksatmadan sürdürüyorum. Doktorumla sürekli iletişim halindeyim. Tedavimi devam ettiriyorum" şeklinde konuştu.

BÖLGESEL LİG'E KATILACAKLAR

Aydın Belediyesporgücü olarak voleybolda Bölgesel Lig'e katılacaklarını kaydeden Şen, "13 Aralık başvuru için son tarih. Biz başvurumuzu kulüp olarak yaptık. Bu yıl Aydın'dan 6 takımın katılması söz konusu.Güzel bir yarış olacağa benziyor. Hedefimiz ligimizde şampiyonluk ve 3.Lig'e tekrar yükselmek" dedi.

İSKELETİ KORUDULAR

İskelet kadroyu koruduklarına dikkat çeken Şen, "Geçen yıldan kalan sporcularımızla devam edeceğiz. ADÜ Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na okumaya gelen üç voleybolcuyu kadromuza kattık. Ligde başarılı olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kansere Karşı Voleybol Aşkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement