Kapatılan, Yurt, Derken ve Okul Yöneticilerinden 23'ü Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kapatılan, Yurt, Derken ve Okul Yöneticilerinden 23'ü Tutuklandı

Kapatılan, Yurt, Derken ve Okul Yöneticilerinden 23\'ü Tutuklandı
09.09.2016 09:08

Kayseri’de yürütülen FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde kapatılan okul, yurt ve dernek yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 35 kişiden 23’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kayseri'de yürütülen FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde kapatılan okul, yurt ve dernek yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 35 kişiden 23'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde, kapatılan okul, yurt ve dernek yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 35 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gözaltında bulunan 35 kişi alınan ifadelerinin ardından dün adliyeye sevk edilmişti.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeleri alınan 35 kişiden 23'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, 12 kişi hakkında ise adli kontrol kararı ve yurt dışı yasağı verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapatılan, Yurt, Derken ve Okul Yöneticilerinden 23'ü Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement