Kar Altında Kayıp 2 Kişinin Aranmasına Devam Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Kar Altında Kayıp 2 Kişinin Aranmasına Devam Ediliyor

Kar Altında Kayıp 2 Kişinin Aranmasına Devam Ediliyor

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Hanoğlu köyü göletinde kaybolan 3 kişiden 45 yaşındaki Süleyman Yiğit'in cesedine ulaşıldı.

27.01.2013 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Hanoğlu köyü göletinde kaybolan 3 kişiden 45 yaşındaki Süleyman Yiğit'in cesedine ulaşıldı. Yoğun kar yağışı altında kurbağa adamlar kayıp 2 kişinin cesedini gölet içinde aramaya devam ediyor.

İstanbul'dan Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Hanoğlu köyü göletine ördek avlamaya gelen 6 kişinin bulunduğu kayık su alarak battı. Volkan Yörük, Hüseyin Aslantaş ve Engin Yiğit kendi imkanları ile göletten çıktı.

Gölette kayıp Murat Şentaş, Süleyman Yiğit ve Uğur Osman Ulutürk isimli 3 kişiyi arama çalışması sabahın ilk ışıklarında başlatıldı. 45 yaşındaki Süleyman Yiğit'in cesedi göl kenarında sazlıkların arasında bulundu. Deniz polisi tarafından sazlıklardan çıkartılan Yiğit'in cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube kurbağa adamları gölete gelerek cesedin bulunduğu noktada AFAD ekipleriyle dalış yaptı. Avcıların malzemelerinin kıyıya vurduğu yerde dalış yapan kurbağa adamlar, henüz bir sonuca ulaşamadı. Köpekler eşliğinde jandarma timleri de karadan gölet çevresinde arama çalışmalarına devam ediyor. AFAD ekipleri 2 zodyak botla gölün yüzeyini ve kenarlarını taradı.

Aramaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, "Dün 6 vatandaşımızın bindiği bot Hanoğlu göletimizde alabora olmuş. Jandarma ve salık ekiplerimize akşam 20: 00'da bilgi verilmiş. 3 vatandaşımız kendi imkanları ile çıkmış. Polis ve jandarma ekiplerimiz hem gölette hem de çevresinde arama çalışmalarını yaptı. Jandarma ekiplerimiz köpeklerle gölet etrafında arama yaptı. Sabah aramalar neticesinde bir vatandaşımızın cenazesine ulaştık. Aramalar aralıksız devam ediyor." dedi.

27.01.2013 15: 00: 43

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kar Altında Kayıp 2 Kişinin Aranmasına Devam Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement