Karaaslan'ın Salıpazarı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Karaaslan'ın Salıpazarı Ziyareti

Karaaslan\'ın Salıpazarı Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Salıpazarı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

13.05.2015 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Salıpazarı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Salıpazarı ilçesinde sürdürdü. Çiğdem Karaaslan'a Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Hakan Ay ve Ahmet Mercimek, İlçe Başkanı Yücel Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, kadın ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, Salıpazarı ilçesinde ilk olarak pazar yerini ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Karaaslan, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Karaaslan'a özellikle kadınlar sorun ve taleplerini anlattı. Pazar alışverişine gelen vatandaşlarla da görüşen Karaaslan, ardından ilçede esnaf ziyareti yaptı. Karaaslan son olarak Esenler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Karaaslan seçim çalışmasında çocuklara oyuncak ve boyama kitabı dağıtırken, yaşlılara ise tespih hediye etti.

Çiğdem Karaaslan Samsun'daki 9 milletvekili adayının vatandaşla buluştuğunu belirterek, "Milletimize hizmet için yola çıkan AK kadrolar esnaf ve vatandaşla bir araya geliyor. Ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek vatandaşımızla buluşuyoruz. Bu süreçte çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaaslan'ın Salıpazarı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement