Karabük Belediye Başkanı Vergili Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karabük Belediye Başkanı Vergili Açıklaması

11.01.2012 14:00

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Kent Meydanı Projesi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalara hız verildi" dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Kent Meydanı Projesi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalara hız verildi" dedi.

Vergili, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin önemli projelerinden olan Kent Meydanı Projesi çalışmalarına başladıklarını, yaklaşık 3 ay içinde ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Bu proje tamamlandığında, Karabük'ün bir meydana sahip olacağını ve modern bir görünüme kavuşacağını vurgulayan Vergili, "Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Proje ihalesi bitti. Şu anda projeleri çiziliyor. Tahmin ediyorum bir ay içerisinde, projeler elimize geçtikten sonra ihale hazırlıklarına başlayacağız, bütçe programımızı yapacağız. Çünkü meydan küçük bütçeler ile yapılacak bir meydan değil. Bizim düşüncemizde altında otopark olacak, nikah salonu olacak, üstündeki sosyal faaliyetleri çok farklı olacak. Büyük bir proje. Belki de Karabük'te Belediyenin yapacağı en büyük projelerden bir tanesi meydan projesi olacak."

- KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük Belediye Başkanı Vergili Açıklaması - Son Dakika


Advertisement