Karabük Belediyesi Emeklilere Su ve Toplu Taşıma Ücretlerini Bedava Yapacak - Son Dakika
Yerel

Karabük Belediyesi Emeklilere Su ve Toplu Taşıma Ücretlerini Bedava Yapacak

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, emeklilerin durumunun iç açıcı olmadığını belirterek, hükümetin yapacağı iyileştirmeler tamamlanana kadar emeklilere su ücreti ve toplu taşıma ücretlerinin bedava olacağını açıkladı.

19.01.2024 02:22  Güncelleme: 02:24

TUNAKAN YILDIRIM

Karabük'ün MHP'li Belediye Başkanı olan ve 31 Mart seçimlerinde partisinden yeniden aday gösterilen Rafet Vergili, Rafet Vergili, "Şu anda Türkiye'de emeklilerin durumları iyi değil, iç açıcı değil. Tahmin ediyorum ki ilerleyen günlerde emeklilerin durumu ile ilgili hükümet farklı kararlar alıp iyileştirmeler yapacak. Biz de bu iyileştirmeler yapılana kadar Karabük Belediyesi olarak hesaplarımızı inceledik. Emeklilerimize iyileştirmeleri tamamlanana kadar su ücreti bedava olacak ve toplu taşımalar bedava olacak" dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili bugün basın toplantısı düzenledi. 65 yaş üstü emekliler için toplu ulaşımın bedava olduğunu belirten Vergili hükümet tarafından emeklilere gerekli iyileştirmeler yapılana kadar su parası alınmayacağını da kaydetti.

"SU VE TOPLU ULAŞIM BEDAVA OLACAK"

Rafet Vergili, "Şu anda Türkiye'de emeklilerin durumları iyi değil, iç açıcı değil. Tahmin ediyorum ki ilerleyen günlerde emeklilerin durumu ile ilgili hükümet farklı kararlar alıp iyileştirmeler yapacak. Biz de bu iyileştirmeler yapılana kadar Karabük Belediyesi olarak hesaplarımızı inceledik. Emeklilerimize iyileştirmeleri tamamlanana kadar su ücreti bedava olacak ve toplu taşımalar bedava olacak" dedi.

Karabük Belediyesi Emeklilere Su ve Toplu Taşıma Ücretlerini Bedava Yapacak
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Karabük Belediyesi Emeklilere Su ve Toplu Taşıma Ücretlerini Bedava Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement