Karabük'te öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar, 49. Kütüphane Haftası kapsamında toplumsal duyarlılığı artırmak için meydanda yarım saat kitap okudu.
Karabük Belediyesi önünde düzenlenen etkinlikte yaklaşık 100 kişilik grup, çevredekilerin meraklı bakışları arasında kitap okumaya başladı.
Yarım saat süren etkinliğin ardından Zübeyde Hanım Halk Kütüphanesi Müdürü Kadir Dağcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 49. Kütüphane Haftası dolayısıyla vatandaşların dikkatini kitap okumaya çekmeyi amaçladıklarını söyledi.
Kitap okuma alışkanlığı konusunda çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Dağcıoğlu, "Küçük ve büyük' demeden toplumda okuma alışkanlığı olsun istiyoruz. Kütüphanelerimiz her yaştan vatandaşımıza her zaman açıktır" diye konuştu. - KARABÜK
Son Dakika › Yerel › Karabük'te 49. Kütüphane Haftası Kutlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.